Scootmobieltocht stichting Onder Dak vanaf De Ark: „Supergezellig familie-uitstapje”

Redactie: M.H. Datum: woensdag 22 juli 2020 09:00

DRONTEN – Stichting Onder Dak gehandicaptenberaad Dronten houdt op zaterdag 25 juli weer een scootmobieltocht. Het vertrek is ’s middags om half twee vanaf het parkeerterrein bij kerkcentrum De Ark.

„Deze tochten zijn zowel met de scootmobiel als met de fiets te doen, waardoor het een supergezellig familie-uitstapje is”, aldus Onder Dak. Er zijn geen kosten aan verbonden en deelnemers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Informatie

Scootmobielclub 2020-06-27

Scootmobielclub maakt mooie tocht door Dronten

Dronten – In deze bijzondere tijd is ieder initiatief dat in het dagelijkse leven normaal is, maar in coronatijd bijzonder, een nieuwswaardig feit. En in dit geval levert het ook mooie plaatjes op: zaterdag is de scootmobielclub van Stichting Onder Dak gehandicaptenraad Dronten weer van start gegaan.


Foto’s: Fotostudio Wierd

Nadat er door de scootmobielers en fietsers die ook wilden genieten van een mooie tocht werd verzameld bij De Ark, werd er een mooie route door mooi Dronten verreden. Uiteraard allemaal met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Tijdens deze eerste editie was er nog wel eens een bui, maar daar lieten de deelnemers zich niet door tegenhouden.

Scootmobieltocht St. Onder Dak start 27 juni a.s.

(Eigen foto)

Zaterdag 27 juni 2020 gaat de scootmobielclub van Stichting Onder Dak gehandicaptenraad Dronten weer van start met onze tochten.
Deze tochten zijn voor het hele gezin geschikt omdat je zowel met de scootmobiel als met de fiets kan deelnemen. Iedereen is dus van harte welkom.
Ook dit jaar hopen wij weer een aantal mooie routes te rijden.
De startlocatie is het parkeerterrein vóór het kerkcentrum ‘de Ark’ waar we om 13.15 uur verzamelen, zodat er om 13.30 uur gestart kan worden.
Er zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.
Uiteraard organiseren wij het allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Lilian Wijbenga
via telefoonnummer 06 – 29 45 99 35.

Einde persbericht