Computerlessen op maat

Computerles op maat

Contactpersoon: Paul Otter, telefoon 06 – 45 52 64 01 of e-mail pam.otter@gmail.com.

Het is mogelijk bij Onder Dak computerlessen op maat te volgen voor de meeste Microsoft toepassingen.
Er wordt met de cursisten geïnventariseerd waar de behoeftes liggen en daar worden de lessen op aangepast. De lessen zijn geschikt voor zowel mensen die al iets weten als mensen die geen enkel idee hebben wat er allemaal kan met een computer. De computerlessen zijn dus niet alleen bedoeld voor mensen met een beperking.

Onder Dak heeft laptops beschikbaar, maar in overleg met de cursusleider kan ook gebruik worden gemaakt van een eigen laptop, afhankelijk van het besturingssysteem dat die laptop heeft. Internetten, gebruik van Digid, Skypen: alles is mogelijk en alles valt te leren.

De nieuwste mobiele telefoons of ‘smartphones’ zijn eigenlijk kleine slimme computers waarmee we dagelijks met elkaar communiceren. Daarom kan er ook les gegeven worden in het gebruik van IPhone en Android telefoons.

Denk niet, o, niets voor mij, te technisch, ik ben te oud of ik kan het niet door mijn handicap! U zult versteld staan wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Denk eens aan de website Mijnoverheid.nl of de Belastingdienst.
En het is toch heerlijk om gewoon gratis met elkaar te kunnen beeldbellen, zelfs al zit je aan de andere kant van de wereld?

Dus als u ergens niet uit komt of meer wilt leren over een bepaalde computer, telefoon of toepassing: vraag het aan Paul Otter.