Scootmobiel-/fietsclub

Scootmobiel- en fietsclub

Contactpersoon: Lilian Wijbenga, telefoon 06 – 29 45 99 35

De naam zegt het al: we gaan er met scootmobiel en fiets op uit om gezellige tochtjes te maken.
De groep maakt gezamenlijk tochtjes in de omgeving.

Er rijden gediplomeerde verkeersregelaars mee op de fiets zodat veiligheid zoveel mogelijk gewaarborgd is. De tochten worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand en worden van tevoren per advertentie in verschillende kranten aangekondigd. Een enkele keer gaat de groep per bus naar een andere locatie om daar de dag door te brengen.

Verzamelen om 13.15 uur bij Kerkcentrum De Ark of bij De Meerpaal.

Tussen de georganiseerde tochten door kunnen de deelnemers uiteraard ook onderling afspraken maken om er lekker tussenuit te gaan.
Er zal gewerkt gaan worden met een telefoonlijst, zodat de deelnemers die daar prijs op stellen (vermelding op de lijst is dus niet verplicht) elkaar simpel kunnen bereiken.
De gezamenlijke tochten kosten € 5,- per keer, inclusief een kopje koffie of thee onderweg met iets lekkers erbij. De tochtjes die mensen tussendoor maken kosten uiteraard geen geld, want dan wordt het aan de deelnemers zelf overgelaten om eventueel voor drinken te zorgen.
Aangezien wij fietsen en scootmobielen combineren, is het mogelijk voor het hele gezin om gezellig aan te sluiten.

Een scootmobiel- en fietsclub heeft nooit te veel deelnemers, dus sluit u bij ons aan als u houdt van lekker rondrijden met fiets of scootmobiel. Meer informatie is te verkrijgen bij Lilian.
Zie ook het blokje met links naar andere clubs op hobby en vrije tijd.