Kinderclub

10 mei 2015

Groene vingers bij de Kinderclub

Zaterdag 16 mei organiseert de Kinderclub weer een bijeenkomst. Na het fantastische feest ter ere van het 10-jarig jubileum, is dit een reguliere bijeenkomst met als thema ‘Groene Vingers’. De kinderen gaan bezig met zaden en gaan deze samen planten.

De Kinderclub wordt gehouden van 14.00 – 16.00 uur in De Brandaris. Wil je graag komen en een broertje, zusje of vriendje meenemen? Geef dit door aan Nancy en Natasja via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kinderclub is opgericht om kinderen met een beperking hun eigen club te geven. En ze mogen altijd een vriendje, broertje of zusje meenemen. Al 10 jaar wordt elke maand deze gezellige bijeenkomsten gehouden in De Brandaris. De Kinderclub is een onderdeel van Stichting Onder Dak. Triade is ook verbonden aan deze club. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nancy en Natasja Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.