Kinderclub 10 jaar

28 maart 2015

Kinderclub viert 10-jarig bestaan op 18 april a.s.

De Kinderclub bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een heel speciaal programma op zaterdag 18 april a.s. Het feest vindt plaats in De Meerpaal van 14.00 uur tot 16.00 uur.

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Want er is een springkussen, een popcornmachine en een suikerspinmachine. Ook kan er geknutseld worden.
Kinderen met een beperking zijn deze dag welkom bij de Kinderclub in De Meerpaal. En omdat het een speciale dag is, mogen ouders, opa's/oma's, broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes dit jubileumfeest ook bijwonen.
Wil je graag komen om dit feest mee te vieren? Geef je dan op uiterlijk 8 april a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al 10 jaar wordt elke maand een gezellige bijeenkomst gehouden in De Brandaris. De Kinderclub is opgericht om kinderen met een beperking hun eigen club te geven. En ze mogen altijd een vriendje, broertje of zusje meenemen.
De Kinderclub is een onderdeel van Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad.
Triade is ook verbonden aan deze club. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nancy en Natasja Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op www.onderdak.nl