Actieve vrienden

16 januari 2015

Actieve Vrienden zoeken actieve koks

De Actieve Vrienden van Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad ontmoeten elkaar elke maand op de laatste vrijdag van de maand tijdens een bijeenkomst in Onder Dak. Een afwisselend programma met voorlichting, ontspanning en leuke activiteiten zorgt altijd voor een vrolijke en ontspannende bijeenkomst.

Bovendien verzorgen een paar vrijwilligers verzorgen in elke bijeenkomst een eenvoudige en lekkere maaltijd. De Actieve Vrienden zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het mogelijk te maken dat er samen gegeten kan worden tijdens de bijeenkomsten. Deze vrijwilligers hoeven niet persé een 55+’er te zijn. Iedereen die het leuk vindt om voor een groep mensen te koken kan zich aanmelden.

Wie zijn de Actieve Vrienden?
Er voor elkaar zijn is het uitgangspunt van de Actieve Vrienden. Als 55+’er valt het vaak niet mee om nieuwe vrienden te maken. En het is ook niet leuk om altijd in je eentje of alleen met eigen partner uitstapjes te maken. Daar zijn oplossingen voor. De Actieve Vrienden (AV) zijn zo’n oplossing. Mensen met en zonder beperkingen kunnen zich aansluiten bij deze groep, die onderdeel is van de Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad.
Ook buiten de bijeenkomsten houdt men contact met elkaar om elkaar niet uit het oog te verliezen en om lief en leed met elkaar te delen.
Daarnaast worden er onderling allerlei activiteiten georganiseerd voor degene die daar behoefte aan heeft. Dit kan een dagtochtje zijn, maar ook een complete vakantie.

Nieuwe leden zijn welkom
Naast dat er nieuwe vrijwilligers voor de maaltijden nodig zijn, zijn nieuwe leden en andere vrijwilligers voor verschillende taken, met en zonder beperkingen ook van harte welkom.
De eerstvolgende bijeenkomst om kennis te komen maken met de Actieve Vrienden is 30 januari a.s. Men gaat samen bingo spelen.

Alle 55+’ers worden opgeroepen om eens te komen kijken bij de maandelijkse bijeenkomsten die gehouden worden de laatste vrijdag van de maand vanaf 15.30 uur in het gebouw van Onder Dak aan de Lancasterdreef 61A in Dronten-Zuid.
Meer informatie kunt u krijgen bij Henny op telefoonnummer 312215. U kunt zich op dit telefoonnummer ook aanmelden.