Computerlessen

24 januari 2015

Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad start in februari weer met een nieuwe serie computerlessen weer. Op maandag 9 februari start de cursus Fotobewerking voor gevorderden; op woensdag 11 februari start de beginnerscursus Windows 7.

Alle lessen worden gegeven in Onder Dak, Lancasterdreef 61A in Dronten en worden gegeven van 9.30 uur tot 11.45 uur. Elke cursus bestaat uit een blok van 13 lessen. De kosten hiervoor zijn € 39,- inclusief koffie of thee. Nieuwkomers zijn uiteraard net zo welkom als de cursisten, die al meerdere cursussen gevolgd hebben. Opgave is nodig en wacht hiermee niet te lang, want er gewerkt in kleine groepen en het zou jammer zijn als u graag een cursus wilt volgen en deze is vol.

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen, die niet in staat zijn de lessen ergens anders te volgen. Vanwege moeite met de snelheid van de meeste cursussen of omdat de ruimte waar lesgegeven wordt niet voldoende toegankelijk is. In deze cursussen staat het leren werken met de computer staat voorop, maar de gezelligheid wordt zeker niet vergeten.

Het cursusboek kan via de cursusleider worden aangeschaft. Aanmelden of informatie bij Rob Triest op tel. 06-20778406 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.