Kinderclub

30 november 2014

De kinderclub sluit jaar af met gourmetten

De Kinderclub organiseert op 20 december een clubmiddag waarin de kinderen gezellig samen gaan gourmetten. De kinderen komen om 14.00 uur bij elkaar in de basisschool De Brandaris, Westland 10 in Dronten.

Afsluiting van het jaar
Elke maand organiseert de Kinderclub een leuke bijeenkomst. De decemberbijeenkomst is bedoeld als gezellige afsluiting van het jaar.

Aanmelden
Kinderen met een beperking zijn welkom bij de Kinderclub en mogen een vriendje, broertje of zusje meenemen. Voor deze middag moet je je wel opgeven en vertel met hoeveel kinderen je komt. Geef je voor 10 december op bij Nancy en Natasja via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Kinderclub is een onderdeel van Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad. Triade is ook verbonden aan deze club. Elke maand is er een bijeenkomst in De Brandaris. De kinderclub is er speciaal voor kinderen met een beperking. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nancy en Natasja Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.