Computerclub

19 september 2013

Computerlessen bij Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten

De computerlessen gaan weer van start. Op dinsdag 1 oktober 10.00 uur is er een inloop en kunt u zich opgeven voor een cursus.

Locatie: Onder Dak, Lancasterdreef 61A, 8251 TG Dronten.

Op deze dag is er een introductie en worden de nieuwe en oude cursisten ingedeeld.

Er komen twee cursussen: een beginnerscursus ‘Omgaan met de pc’ en een cursus ‘Fotografie voor beginners’. Deze cursussen zullen gegeven worden op maandag- en/of woensdagmorgen afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Naast het leren omgaan met de computer of het vergroten van reeds bestaande kennis is ook de gezelligheid heel belangrijk. Daarbij ontbreekt uiteraard het lekkere bakje koffie niet.

In de Basiscursus leert u vertrouwd raken met de computer. Daarna het echte werken met de computer, zoals e-mailen met vrienden of (klein-)kinderen en surfen op het internet om de vele interessante websites te bezoeken. Verder wordt veel aandacht besteed aan praktische computervaardigheden met allerlei tips & trucs.

Bij de fotografiecursus verwachten we van u, dat u enige computerkennis heeft en de basishandelingen op een pc beheerst.

Hier bepaalt de groep altijd in overleg met de docent welke thema’s of opdrachten ze gaan uitvoeren. Hierdoor zal de ervaring, die u opdoet met het werken met bepaalde programma’s en de pc, op een zodanige wijze op peil gehouden worden, dat de gebruikersroutine niet wegzakt, maar toe zal nemen.

Een cursus duurt 13 weken. De lessen kosten € 39,- per cursus. Lesboeken worden in overleg met de cursusleider aangeschaft en komen voor rekening van de cursisten. Hierdoor blijft het boek altijd in uw bezit en kan het als naslagwerk thuis gebruikt worden.

Als u aan een van de cursussen wilt deelnemen, neem dan contact met: Rob Triest.

Contactgegevens: telefoon 0321 – 330115, mobiel: 06 - 20778406, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.